Dječji vrtić Vinkovci u svibnju ove godine objavit će natječaj za upis djece za pedagošku godinu 2024./2025.

Kao i prošle pedagoške godine zahtjev za upis djeteta u vrtić za pedagošku godinu 2024./2025. moći će se predati isključivo elektronski, putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala e-Građani. Prednost e-upisa je da se dokumenti potrebni za upise automatski povlače iz sustava e-Građani i time se rasterećuje roditelje fizičke dostave dokumenata.

Za korištenje web aplikacije potrebni su pristup internetu i važeća vjerodajnica najmanje sigurnosne razine za pristupanje sustavu e-Građani.

Zahtjev za upis djece u vrtić za pedagošku godinu 2024./2025. će se podnositi u redovitom upisnom roku od 9. do 17. svibnja 2024. godine do 12 sati putem web aplikacije e-Upisi. 

Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obavezno pročitati sve upute koje će biti dostupne na web stranici http://dv-vinkovci.hr/. Upisni rokovi su zadani i ne mogu se mijenjati, a predaja zahtjeva nakon isteka upisnog roka redovitih upisa neće biti moguća budući da je aplikacija za upis aktivna samo u navedenom periodu.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi tehnička podrška bit će pružena u Upravi Dječjeg vrtića Vinkovci, J.J.Strossmayera 7, Vinkovci. 

 

Sve informacije vezane za upise kao i objava natječaja biti će pravovremeno objavljene na web stranici http://dv-vinkovci.hr/ .

 

VAŽNA NAPOMENA: Roditelji čiji se zahtjevi nalaze se na listi čekanja, trebaju ponovno podnijeti zahtjev za upis u pedagošku godinu 2024./2025.